Solstopp i Linköping ”Folk vill precis som jag, se kundreferenser på hemsidan”

Solstopp i Linköping ”Folk vill precis som jag, se kundreferenser på hemsidan”

Solstopp i Linköping har produkterna för dig som söker väderskydd.  De har allt från rullgardiner och plisséer till markiser och pergola. Har du inte möjlighet att besöka deras showroom centralt beläget i Linköping kan du istället gå in och kika på deras referensjobb. Samtliga referensjobb är uppladdade på hemsidan via aajoda.  Vi har snackat Lukas på Solstopp i Linköping.

272684776_1481376518925153_8023375706273204507_n

Hur och när började idén med att starta Solstopp?

I grunden är jag en snickare. För ca 4 år sen började jag med inomhusprodukter. Min starka kärlek till Italien har ofrånkomligt inspirerat mig. Utomhusprodukterna och specifikt pergolan lade jag till för cirka 2 år sen efter flertalet resor dit.  Jag tror att pergolan har en stark framtid i Sverige. I Europa är den redan omåttlig populär och vi på Solstopp ska se till att den blir lika populär här! Jag har fått bra kontakt med de bästa tillverkarna både i Sverige och internationellt.

Vilka är era kundgrupper på Solstopp?

Idag är det mest privatpersoner. Framåt vill vi även nå fram till byggföretag med större projekt och restauranger. Till exempel bostadsbyggare som behöver inglasade uterum.

Vilka utmaningar hade ni på Solstopp som gjorde att ni valde aajodas plattform för att ladda upp referensprojekt och samla in nöjda kundupplevelser?

Både jag och min kompanjon hade en tanke redan från start att visa upp referensjobb och nöjda kunder på vår hemsida. Min kompanjon som dessutom är duktig på skapa hemsidor hade redan börjat göra det själv men när vi fick kontakt med er på aajoda såg vi att det skulle bli enklare och smidigare att göra det via er plattform vilket det också blev! Bonusen vi fick på köpet är den engagerade kundservicen vi inte räknat med. Ni följer upp och ser till att skapa aktivitet när vi själva inte hinner med.  Det har ni på aajoda gjort bra samtidigt som ni är väldigt trevliga.  Jag gillar samarbeta med folk jag kan ge en uppgift till och lita fullt ut på att de sköter allting. Det kan jag med er!

”Allt fungerar väldigt enkelt. Ibland mailar jag över snabbt till er så ni kan kolla så allt ser bra ut. Känns alltid tryggt att veta att ni på supporten finns där om det behövs.

Hur arbetade du med referenser innan aajoda eller?


Jag har inte arbetat med referenser alls innan aajoda. Vi hade tänkt att komma igång med det men det var mycket att göra under säsongen så vi sköt fram det till vintern. Det är svårt att hinna med annat förutom jobb men till slut när vi fick kontakt med er på aajoda löste det sig och allt gick fort.

Vilken funktion gillar du mest med aajoda?

Jag laddar upp både via datorn och mobilen. Jag väljer bilder själv via telefonen, skriver en kort text och laddar upp. Allt fungerar väldigt enkelt. Ibland mailar jag över snabbt till er så ni kan kolla så allt ser bra ut. Känns alltid tryggt att veta att ni på supporten finns där om det behövs.

Varför tycker du att kundreferenser är viktigt för ditt företag Solstopp?

Jag vill ha bra kunder. En bra kund är en nöjd kund. En nöjd kund rekommenderar Solstopp för nya kunder. Så för mig handlar det om att kunden ska känna sig nöjd genom hela processen. Från det att jag tar emot förfrågan, besöker kunden på plats och väljer ut t.ex. pergolan till att jag åker ut igen och monterar på plats och avslutar projektet. Jag ska oavsett hur stort eller litet jobbet är kunna känna mig trygg i att nya kunder ska kunna kontrollera mina referensprojekt och tidigare utförda arbeten.

”Jag är inne själv och tittar på referenser när jag handlar på nätet både som privatperson och företagare.

På vilket sätt har din hemsida förändrats efter att du implementerat aajoda?

Jag är inne själv och tittar på referenser när jag handlar på nätet både som privatperson och företagare. Folk vill precis som jag se kundreferenser på hemsidan så det är verkligen jättebra och viktigt att det finns och uppdateras frekvent dessutom. Jag tror det ökar tillförlitligheten och tilltron till företaget.

Vad är din egna kundupplevelse med oss på aajoda från första kontakt til slutleverans?

Jag kan säga att jag är jättenöjd med leverans och med kontakten med er. Jag har blivit lurad av säljare tidigare och hade taggarna utåt i början pga det. Upplevelsen med er var tvärtom vilket jag uppskattar. Lugnt och trevligt. Aldrig tryckte på om betalning utan lät mig testa produkten först och ni var angelägna om att leveransen var till min belåtenhet innan vi gick vidare till nästa steg.  Uppskattar även mycket att ni hjälpte mig med texter och supportar så fort jag behöver hjälp. Jag har nog alltid fått svar samma dag jag mailat en fråga. Ibland till och med direkt vilket är fantastiskt. Rekommenderar er gärna till fler företag!

 

Gå in på Solstopp i Linköping AB. Klicka på Referenser i menyn för att se mer hur vi på aajoda har integrerat vårt verktyg på deras webbplats. 


Kom igång med referenser!

Oavsett om du är ny inom marknadsföring eller jobbar med det dagligen så kommer Aajodas verktyg för referenser att ta ditt företag ett steg längre fram inom referenser på nolltid.

Testa kostnadsfritt

Kom igång med referenser

Har du inte företagskonto på Aajoda ännu? Då är det dags att skaffa det nu! Starta en kostnadsfri utvärdering:

Skapa ett konto här