Lilla Måleriet i Mora AB: ”Jag ville ha allt digitalt när jag startade firman så det kändes givet att testa på aajoda.”

Lilla Måleriet i Mora AB: ”Jag ville ha allt digitalt när jag startade firman så det kändes givet att testa på aajoda.”

Lilla Måleriet i Mora AB var nystartat och inne på sina fjärde månad när de började med aajoda. Grundaren Johan är dock inte ny i branschen utan har över 15 års erfarenhet, är utbildad målare och Gesällbrevsinnehavare inom måleriyrket. För Johan är det ledorden kundfokus, kvalité, stil och garanti som styr och han accepterar endast förstklassiga och väl utförda arbeten. Trots att han inte varit igång ett helt år än har han hunnit anställa målare som jobbar mot de privatpersoner, byggföretag och förvaltare/BRFer som Lilla Måleriet idag har som kunder. 

Johan Nordin, Lilla Måleriet i Mora AB

Johan Nordin, Lilla Måleri i Mora AB

Vilka utmaningar hade ni på Lilla Måleriet i Mora AB som gjorde att ni valde aajoda för att publicera era referensprojekt?

Aajoda kändes som ett nytt innovativt verktyg som ingen målerifirma här uppe, vad jag vet, använder. Vi vill vara i framkant och testa nya grejer, hitta alternativ till traditionell annonsering och nå ut till nya kunder på bättre sätt. Med aajoda får jag ett kvitto på att vi utfört ett bra jobb och kan visa upp det för nya kunder.  Istället för att bara skriva att vi har nöjda kunder låter jag mina kunder lämna sina egna omdömen genom aajoda så de blir verifierade och tillförlitliga. Kundens omdöme ihop med bilder på det utförda jobbet samt en beskrivning om vad jobbbet bestod av.

Var Lilla Måleriet i Mora AB ett nystartat företag när du började med aajoda? 

Inte riktigt, jag hade bara haft verksamheten igång i 4 månader. Jag ville ha allt digitalt när jag startade firman så det kändes givet att testa på aajoda.

Hur tänkte du hantera referenser innan aajoda kom in i bilden?


Tanken först var att jag själv lägger in integreringar från Facebook och Instagram så jag får in ett flöde men det blir inte samma nivå som aajoda. Med er kan jag lägga in ett script som jag kan lägga in vart jag vill på olika ställen. Det skapas en röd tråd och bättre helhet.

”Jag behöver inte sitta på kontoret utan ordnar det direkt via mobilen.

Vilken funktion uppskattar du mest? Vad är det bästa med aajoda?


Snabbheten. Jag behöver inte sitta på kontoret utan ordnar det direkt via mobilen. Ett knapptryck så är det klart i princip.

Hur ser din aajodarutin ut?

Man behöver inte lägga upp varje litet projekt man gör utan får kategorisera lite. Det går lägga upp en egen projektsida med kommande lite större projekt. Sedan kan du dela in de andra med in- och utvändiga projekt eller det som passar helt enkelt.  Jag tar massa bilder på mina olika projekt och sen väljer jag ut i lugn och ro vilka jag ska ladda upp.

”Du stänger inte dörren efter dig om du inte är säker på att du själv och din kund är helt nöjd. Varje utfört projekt är ett referensprojekt. ”

Varför är referenser så viktigt för er på Lilla Måleriet i Mora AB? Varför vill ni som företag visa upp era referensprojekt? 

Jag håller till i Mora. Det sitter i ryggmärgen att vi som företag ska ha en jättehög högstanivå samtidigt som vi har ska ha en jättehög lägstanivå. De ska ligga i linje med varandra. Det ska levereras kvalité rakt igenom. Det går inte missköta sig allt för många gånger med projekten här. Ordet sprids fort i en liten ort som Mora om du jämför med till exempel storstaden. Här kommer du alltid få leva med ditt dåliga rykte om du tabbar dig. Du stänger inte dörren efter dig om du inte är säker på att du själv och din kund är helt nöjd. Varje utfört projekt är ett referensprojekt.

Har du upplevt några konkreta resultat?

Det dagliga målet är att minimera tiden på kontoret så allt som underlättar är bra! Jag kör allt digitalt, från projekthantering till referenser, jag kör allt per telefon.  Så förutom den konkreta tidsbesparingen så vet jag ju att jag får kunder via referensjobb och indirekt blir det ju via aajoda.

Vad skulle du vilja säga om aajoda till andra nystartade företag som just nu läser denna intervju?

Det beror på vad man ska satsa på. Vill du åka runt i nya leasade bilar eller en effektiv marknadsföring istället som är självgående och ligger där konstant. Här behöver du inte förnya massa avtal med reklamblad eller lokala tidningar. Du styr ju själv hur mycket du vill synas via aajoda.

 

Gå in på Lilla måleriet i Mora. Klicka på Referenser i menyn för att se mer hur vi på aajoda har integrerat vårt verktyg på deras webbplats. 


Kom igång med referenser!

Oavsett om du är ny inom marknadsföring eller jobbar med det dagligen så kommer Aajodas verktyg för referenser att ta ditt företag ett steg längre fram inom referenser på nolltid.

Testa kostnadsfritt

Kom igång med referenser

Har du inte företagskonto på Aajoda ännu? Då är det dags att skaffa det nu! Starta en kostnadsfri utvärdering:

Skapa ett konto här